d

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us
Image Alt

Beambooth

Beambooth is een hippe fotobooth en zorgt voor een extra touch op je business event. Onze booth kan je alleen, met support of samen met onze vintage volkswagen bus huren.
Haarscherpe foto’s

Dankzij onze moderne DSLR camera trek je op elk event prachtige foto’s in hoge kwaliteit. Onze booth geeft je snel en correct een hoogwaardige print. Deze foto’s zijn niet gecomprimeerd en dat zie je ook als je achteraf de digitale foto’s krijgt.

Digitale foto’s en fotoprints

Onze booth slaat al jouw foto’s en fotoprints tijdelijk op zodat je deze ook in een digitale versie kan verkrijgen via link of op USB. Zo heb je steeds een back-up van alle leuke momenten.

Blikvanger

Onze bus trekt meteen de aandacht op jouw event en fleurt het helemaal op! De authentieke inrichting zorgt meteen voor sfeer en gezelligheid. In de bus kan je gebruik maken van verschillende props die direct voor extra ambiance zorgen.

Praktisch

De booth heeft aan elke kant handvaten voor het makkelijk verplaatsen van de booth. Uit een van de handvaten komen ook de prints tevoorschijn. De printer zit handig ingebouwd, dit maakt de booth flexibel en easy to use. Stekker insteken en klaar.

Moduleerbaar

Onze Beambooth is volledig aanpasbaar, zo kan uw design aan de voorkant toegevoegd worden of uw logo aan de zijkanten. Samen met u maken we een volledig pakket op maat, denk maar aan een gastenboek, gepersonaliseerde prints, …

Touch

Profiteer van een groot touchscreen waar je steeds de preview kan controleren alvorens te kiezen of je de foto afdrukt. Je kan via dit scherm ook kiezen hoeveel keer je de foto wil afdrukken.

Pakketten

Beambooth Solo
400 euro

Het ideale pakket voor een kleinschalig evenement dat je zelf volledig wilt regelen. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop bij deze optie. Zo kan je kiezen waar je hem zet, welke achtergrond en nog zoveel meer. Ook bij de Beambooth solo kan je nog verschillende opties erbij huren. Denk maar aan leuke props, stoeltjes of een leuk gastenboek!

Beambooth Vintage
800 euro

Bij BeamBooth Vintage krijg je een top vintage setting erbij. Bij grotere events heb je soms je handen vol, maar geen zorg, deze toppers installeren de booth volledig voor jou. Ook tijdens het evenement zijn ze aanwezig om te helpen waar nodig en de nodige support te leveren. Niet alleen een FotoBooth maar ook een mooi decor op jouw event.

Beambooth Bus
1200 euro

Onze hippe Volkswagen is de eyecatcher van elk evenement! Je kan er langs beide kanten in en uit en aan de achterkant van de bus kan je eventueel een leuk gastenboek leggen. Deze bus komt standaard met een technieker, dit is ook de persoon die het voertuig zal besturen. Deze bus kan ook binnen in de zaal indien de doorgang groot genoeg is.