Beambooth

Beambooth is een hippe fotobooth voor een extra touch op je business event. Onze booth kan je alleen, met support of samen met onze vintage volkswagen bus huren.

beambooth

Beambooth Solo

De Beambooth Solo is een kleine, mobiele photobooth die volledig uit hout gemaakt is. Dankzij het ambachtelijke handwerk oogt hij authenthiek en past hij in ieder interieur. Maar dat is nog niet alles, zo komen de foto’s meteen uit de printer en dat op een layout naar jouw keuze. Onze booth is zowel alleen of met support beschikbaar.

beambooth

Beambooth Bus

Je wilt graag je klanten overtreffen met iets nieuws en stijlvol? Dan is de Volkswagen T2 ideaal voor uw event, met deze eyecatcher kan je zowel binnen als buiten de show stelen. In deze bus zit een op maat gemaakte beambooth, deze bus komt met alle props en iemand die hem installeert en ter plaatse aanwezig is voor ondersteuning.


Beambooth binnen

Haarscherpe foto’s

Dankzij onze moderne DSLR camera trek je op elk event prachtige foto’s in hoge kwaliteit. Onze booth geeft je snel en correct een hoogwaardige print. Deze foto’s zijn niet gecomprimeerd en dat zie je ook als je achteraf de digitale foto’s krijgt.

Digitale foto’s en fotoprints

Onze booth slaat al jouw foto’s en fotoprints tijdelijk op zodat je deze ook in een digitale versie kan verkrijgen via link of op USB. Zo heb je steeds een back-up van alle leuke momenten.

Praktisch

De booth heeft aan elke kant handvaten voor het makkelijk verplaatsen van de booth. Uit een van de handvaten komen ook de prints tevoorschijn. De printer zit handig ingebouwd, dit maakt de booth flexibel en easy to use. Stekker insteken en klaar.

Blikvanger

Onze bus trekt meteen de aandacht op jouw event en fleurt het helemaal op! De authentieke inrichting zorgt meteen voor sfeer en gezelligheid. In de bus kan je gebruik maken van verschillende props die direct voor extra ambiance zorgen.

Touch

Profiteer van een groot touchscreen waar je steeds de preview kan controleren alvorens te kiezen of je de foto afdrukt. Je kan via dit scherm ook kiezen hoeveel keer je de foto wil afdrukken.

Moduleerbaar

Onze Beambooth is volledig aanpasbaar, zo kan uw design aan de voorkant toegevoegd worden of uw logo aan de zijkanten. Samen met u maken we een volledig pakket op maat, denk maar aan een gastenboek, gepersonaliseerde prints, …

Beambooth Solo

  • beambooth

Het ideale pakket voor een kleinschalig evenement dat je zelf volledig wilt regelen. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop bij deze optie. Zo kan je kiezen waar je hem zet, welke achtergrond en nog zoveel meer. Ook bij de Beambooth solo kan je nog verschillende opties erbij huren. Denk maar aan leuke props, stoeltjes of een leuk gastenboek!€ 400

Beambooth Vintage

  • beambooth
  • support

Bij BeamBooth Vintage krijg je een top vintage setting erbij. Bij grotere events heb je soms je handen vol, maar geen zorg, deze toppers installeren de booth volledig voor jou. Ook tijdens het evenement zijn ze aanwezig om te helpen waar nodig en de nodige support te leveren. Niet alleen een FotoBooth maar ook een mooi decor op jouw event.€ 800

Beambooth Bus

  • beambooth
  • support
  • bus

Onze hippe Volkswagen is de eyecatcher van elk evenement! Je kan er langs beide kanten in en uit en aan de achterkant van de bus kan je eventueel een leuk gastenboek leggen. Deze bus komt standaard met een technieker, dit is ook de persoon die het voertuig zal besturen. Deze bus kan ook binnen in de zaal indien de doorgang groot genoeg is.€ 1200Heeft u vragen over onze beambooth, en vindt u het antwoord niet op onze site? Aarzel dan niet om ons te contacteren op 016 36 09 00 of het formulier hieronder in te vullen.